Viime viikon arki-illat vierähti jouluhässäköihin ilman neulomisia ja sen kyllä huomasi! Perjantai-iltana istuin alas ja ilmoitin perheelle että nyt äiti neuloo. Viiden tunnin tikuttelun jälkeen helpotti ja tässä tulos:

304191.jpg

Sukat
Malli: oma, tiimalasikantapäällä
Lanka: On Line Supersocke 6-raitaa
Puikot: 2,5 bambut
48 silmukkaa, kantapään jälkeen kavensin "päältä" 4 s pois.

Nämä kummitytön sukat (juu, kuuluu niihin edellisiin kuten väreistä ja raidoista arvata saattaa) valmistuivat jo viikko sitten, mutta olivat päättelemättä ja kukkasta vailla. Oma plikka toimi mallina, kuvasta näkyy kuinka viime jouluna pukin tuomat damaskit on hiukka naftit... Toiveita läheteltiin korvatunturille, onkohan pukinmuori ehtinyt neuloa uudet? Jos ei, tiedän mitä neulon joulun jälkeen!

304192.jpg

Sukat
Malli: oma, tiimalasikantapäällä
Lanka: Sandnes Lanett ja Sisu-lankoja
Puikot: 2,5 bambut
48 silmukkaa

Viikonloppu vierähti hellan vierellä, lauantaina pipareita ja lanttulaatikkoa, sunnuntaina maksalaatikkoa, luumu- ja voipullia ja hedelmäkakku. Luumupulliin muuten sain inspiksen Anjalta, en ole tälläisiä ennen kokeillutkaan Nyt on pakastin piukassa jouluvieraita varten!

Eilen illalla vuoritin pipoja ja yhdet lapaset. Jahka saan vielä yhden koristekukkasen tänään virkattua ja kiinni pipoon, postaan ne tänne enkä hetkeen tee raitaa ja kukkasia. Plääh.