Sitä saa joskus hyviä ja vähän huonompiakin ideoita päähänsä ja sitten juoksuttaa päivät pitkät - niin kuin nyt tekee. Monenlaista uutta arjen mullistavaa muutosta on kehitteillä ja päätä pakottaa ideatulvan pursutessa. Mutta kun keksii muuta tekemistä, tahtoo se vaan aina olla pois tästä itse tekemisestä. Onneksi on kuitenkin The Messut viikonloppuna ja pääsen jopa kahtena päivänä sinne pyörimään. Kivaa siis tiedossa!

Jotta jotain asiantynkääkin ois, niin tälläisiä kukkapinnejä olen saanut saanut suurempien ja vielä keskeneräisten projektien välipaloina näperreltyä. Näiden väriyhdistelmiä on kiva suunnitella jämäkerävarastojen äärellä.

Erään lauantai-illan ratoksi keittelin parikin eriväristä lientä. Yhden värin (mustan) pyöräytin koneella, toisen pistin porisemaan liedelle. Oliiviin kylpyyn upotin kirpparilöytöjä, tunikan ja huivin. Liemi jäi kuitenkin niin värikkääksi niiden jäljiltä että hulautin sinne vielä tämän Pirreltä kesällä saamani sukkalangan. 

En oikein tiennyt sen alkuperäisestä väristä, onko hauki vai kala. Mutta tästä uudesta väristä tiedän, se on ihanaa!! Just sopivat, murretut metsäiset sävyt. Pätkärääkätyn uudelleenvärjäys onnistui siis yli odotusten.  

Ups, meinasin ihan unohtaa! Ne on taas blogisynttäritkin ihan pian, sunnuntaina paukahtaa 3 bloggausvuotta mittariin. Ja kuten tapana on, pidän taas arpajaiset. Tällä kertaa tosin palkintona on jotain ihan pientä, ehkä itse tehtyä. Jos haluat olla mukana, puumerkki kannattaa pudottaa kommenttilaatikkoon, aikaa sunnuntai-iltaan 15.11. klo 22.11. asti.

Nähdään messuilla!