Ooh ja aah tätä jumalaista lankaa! En oikein osaa edes määritellä mikä tuosta tekee niin upeaa. Siinä vain on kaikki kohdallaan. Yksi parhaista neulomistani.

1962493.jpg

"Kaikkea muuta kuin kuurassa" polvisukat
Malli: oma, inspis ja mallikerran idea Kuuran kosketus-sukista 
Koko: n. 27-28
Lanka: 60 g Fleece Artist Merino 2/6 (Titityyn klubilankaa elokuulta ´08)
Puikot: 2,5 Knitpicks sukkikset
Muuta: Silmukoita 40, joista 13 mallikerrassa. Tiimalasikantapää.
Tosi napakat, mutta hyvin pysyy ylhäällä jalassa.

1962502.jpg

Ja vastedes Silmukatin spekseissä kulutus kirjataan grammalleen. Digitaalivaaka on näet vihdoinkin muuttanut taloon! Hartaiden punnitusten ja laskemien mukaan tätä lankaherkkua on vielä jäljellä 73 grammaa (!, perun narinani Helmis :) ), joten vetäydyn meditoimaan sen jatkojalostusta. Mieleni teksisi matkia (taas) Helmistä..

Pari kurssipäivää mansessa kovasti piristi työssä raatajaa mutta oli myös kohtalokas. Ihan viattomasti vaan piipahdin bussia odotellessa Koskikeskuksen lankakauppaan ja ...*sensuroitu*. Miten tässä taas näin pääsi käymään? Munhan piti olla mitään ostamatta käsityömessuille asti. Entisetkin neulomatta..

Harmittaa kun en päässyt lauantaina neulontatapaamiseen. Neuloin kyllä samaan aikaan autossa "etänä hengessä mukana", kun matkasimme Helmi-pikkuserkun kastajaisiin. Puikoilla juoksi Regian Fassett-sukkalanka, joka osoittautui pieneksi pettymykseksi. Mutta siitä joskus toiste lisää, ellei sitten mene purkuun.