Neulottu, pidetty ja nyppyytetty.

Malli oli rakkautta ensi klikkauksella, kun tähän räveltämössä törmäsin. Tiesin heti että tuo on se isompi neule jonka haluan itselleni neuloa. Langaksi halusin "vaihteeksi jotain muuta kuin vihreää eikä ainakaan mitään hepposia bambusörsseleitä".

Eipä tietenkään mikään muu lanka napannut tiheydeltään ja väreiltään kuin tämä Luxux Cloud ja haluamaani tummanpunaista väriä oli TS:n hyllyssä vain neljä kerää. Siinä starttiksen kourissa ei siis auttanut muu kuin ottaa tätä takuuvihreää ja Julesin ystävällisellä avustuksella ohjekin löytyi ja alkoi avautua.

Garter Yoke Cardigan
malli: (Ravelrylinkki) #22 Garter Yoke Cardigan by Melissa LaBarre,
Knit.1, Fall/Winter 2008
Koko: L
Lanka: Novitan Luxus Cloud n. 450g
Napit: TS-käsityö
Puikot: 5:n metallipyöröt

Tästä tuli oikeastaan juuri niin hyvä kuin odotinkin. Vain tuo lanka-asia taas hieman harmittaa. Kuvissa neule on ollut päällä kaksi työpäivää ja rintojen kohdalla nyppyyntyminen näkyy ärsyttävän selvästi. :(
Neule on tosi mukava päällä, jotenkin kotoinen. Erityisen hyvin mallissa natsaa tälläiselle persjalkaselle ohjeen sinänsä simppelit vyötärökavennukset ja levennykset. Malli on minusta tosi helppo, kaarrokkeessa vaan pitää laskea noita silmukoita yllättävän tarkkaan ja tuo ainaoikean jälki on hieman epätasainen johtuen lisäysriveistä.

Uutta tekisi heti mieli, tosin olis yks toinenkin malli puikoille jonossa. Tämän mallin tiheyteen sopisi 7-veljestä, joten mietin että jos sellaisen mukavan kotineuleen tällä samalla mallilla tekis. Semmosen kestävän ja pestävän.

Vaikka ukkokulta pisti parastaan kameralla, voi päänsärky tuota mun vararengasta. Koko kevään tämä sohvaperunoiden kuningatar on käynyt ahkeraan lenkillä. Eikä grammaakaan ole paino tipahtanut, ruokahalu sen sijaan on parantunut. Lenkin jälkeen on aina ihan karmee nälkä! No okei, ehkä kunto ja virkeyskin on parempi, mutta vois se kuntoahkerointi jotenkin näkyä päällepäinkin.

Harjoitukset jatkuu.