Kovin on keväisen vihertävää! Pikkusisko sai taas kunnian toimia mallina isoveljen kaulurille.

389825.jpg

Kauluri
Malli: Drops Design, Garnstudio, hieman muunneltuna
Lanka: kerän verran Novitan Teddyä
Puikot: 5 bambupyöröt
Muuta: 75 silmukkaa (olis rittänyt 70, hieman väljä). Malli jäi vajaaksi, neuloin pituutta sen mukaan mihin lankaa yhdestä kerästä riitti. Tuli kuitenkin ihan tarpeeksi pitkä.

Sain päähäni tehdä pojallekin tuon kaulurin ja kun perjantain piipahdettiin Vapaa Valinnassa kehotin poikaa itse valitsemaan langan. Ja poika yllätti valitsemalla noinkin kevyen ja ihanan sävyn vaikka mustaakin oli tarjolla! Yleensä kaikki pitää olla mustaa, harmaata tai tummansinistä, kaikki muut on 10-vuotiaan mielestä tyttövärejä.

Ja nämä pyörähtivät eilen koneessa, niistä tuli aivan ihanat. Ja kuinka ollakaan, ihan sattumalta ne venyivät omille käsilleni sopiviksi. : ) Kyllä kelpaa nämä käsissä kylänraitilla huristella. Hankittiin lauantaina tyttärelle ennakkosynttärilahjaksi tuliterä punainen"ketkupolkka" ja nyt on ollut mitä parhain kelkkailukeli. Pyöräteitäkään ei ole hiekoitettu joten eikun menoksi!

389824.jpg

Hahtuvalapaset
Malli: oma
Lanka: Luonnonvalkoinen ja liukuvärjätty hahtuva
Puikot: 4 bambut (?)
Muuta: Silmukoita 36. Neulottu kahdella säikeellä, konepesu 40 asteessa.

Ja vielä iloisia uutisia multaosastolta. Viimeviikolla näitä vastaheränneitä alkoi kurkistella kylppärin lämmössä. Tänä aamuna nostin pienokaiset olkkarin eteläikkunalle ja nyt odotellaan josko tänään helmikuun aurinko jaksaisi nousta hellimään pienokaisia.

389823.jpg 

Tällä viikolla voikin olla hiljaista neulerintamlla. Tulevana viikonloppuna juhlitaan oikein urakalla tyttären 3-vuotissynttäreitä, joten äidillä riittää kiireitä siivoten ja leipoen. Mutta seuraava viikko onkin talvilomaa ja silloin aion neuloa ja potkukelkkailla vuoronperään!