Taas on kinkut ja loorat mussutettu ja raketitkin ammuttu sumun keskelle. Joulunpyhät vietimme oman perheen kesken kotosalla ja välipäivät sukuloitiin Savossa. Toivoin joululahjaksi neuleaikaa samaan tapaan kuin poika peliaikaa itselleen... arvatkaa tuliko neulottua. Mihinkähän aika taas katosi, syömiseen ilmeisesti! No jotain sentään tuli tehtyä, mutta pakko esitellä ensin uusi leluni sekä jotain muita lahjuksia:

323314.jpg

Tilasin itselleni uuden kännykän jo marraskussa, tarkoitus oli käyttää siihen veronpalautukset. Mutta koska toimitus tulikin vasta 21.12., siitä tuli joululahja. Ukkokullan kanssa huolehdimme toistemme joulunpyhien kirjallisista harrastuksista, joten sain mitä toivoinkin: Suvi Aholan Sivumakuja-kirja. Lisäksi paketeista löytyi Mariskooleja, pannunalusia, tuikkulaseja, suklaata, kynttilöitä, hunajatuotteita...
Savon reissulta palatessa sain Ukkokullan mielikseni ajelemaan Kuopion kautta ja pääsin käymään täällä! Iiih, ihania tavaroita!!! Olen netissä kyseisen liikkeen valikoimaa kuolannut moneen otteeseen ja nyt pääsin oikein ostoksille. Laitan kuvaa ostoksista myöhemmin, jos muistan.

Mutta nyt asiaan, eli viime viikon neuleita: Aatonaattona neuloin pojalleni vielä lahjaksi pääkallopipon ihan siinä pojan silmien alla. Ei sitä sen vertaa kiinnosta mutsin puuhat, että olisi tajunnut mitään... : ) Pipo kuulemma kutittaa, joten täytynee vuorittaa tämäkin.

323315.jpg

Pääkallopipo
Ohje: We Call Them Pirates -ohjetta mukaillen
Lanka: musta ja valkoinen Novita Nalle
Puikot: olisko olleet 3:n bambut... 

Ja parasta aikaa puikoilla on tämä:

323316.jpg

Eli vauvan myssy Regian silkkisekoitteesta. Ensin laskin 3: puikoille 42 silmukkaa ja myssystä tuli ihan julmettu. Uudessa versiossa 36 silmukaa ja 2,5:n puikot. Jospa tästä tulisi vastasyntyneelle sopivampi. Veljenpojan laskettuaika oli viime torstaina, joten kiirettä pitää tulevalla tädillä saada valmista... Jotain herkkää valkoista kirjailuakin meinasin tuohon otsalle ja helmiä... mitenkähän ne pitäisi tähän joustavaan tehdä ettei kinnaa kauheasti?

Oli muuten eilen kummityttö meillä uutta vuotta vastaanottamassa ja tyytyväisenä käytti uusia, joulupukin tuomia neuleasusteitaan. Olivat just sopivat ja tyttö tykkäsi. Esitteli minullekin kuinka hienoja kukkia hänen lapasissaan on. Kyllä kummitädin mieltä lämmitti!