Elokuussa puikoilla viihtyi Mambo. Ja kuten arvata saattaa lopputulos oli muhkeampaakin muhkeampi. (Ihan niinkuin minä nyt en ennestään jo olisi tosi muhkea. On kuulemma liian iso maha, ainakin käyrillä. Vähän itseäkin hirvittää, pitäis tän kanssa vielä jouluun asti jaksaa.)

868817.jpg

Mambotakki
Sovellettu mallista: Novita 3/2007, malli nro 4. Koko M
Lanka: n. 950 g Novitan Mamboa
Puikot: 8 pyöröt
Muuta: Mallia sovellettu joka käänteessä. Mm. vähemmän palmikoita, hihat normaalipituiset ja malliset, kauluksessa kapeampia palmikoita, enemmän nappeja.
Edit: Napit on muuten Suomen Puolustusvoimien mallistoa...

Vaikka paksut puikot ei oikein taivu mun käsiin, ihmeen helppoa neulottavaa Mambo silti oli. Jos nyt aloittaisin tämän, ottaisin tiukasta käsialastani huolimatta ehkä kuitenkin ohuemmat puikot. Jotenkin lopputulos jäi löysäksi ja "hengettömäksi" ja sileästä neuleesta tuli tosi epätasaista. Ja kaulus on just niin iso ja lörppö kuin se näyttääkin lehden mallikuvassa. Eli pienentäisin kaulusaukkoa ja kaulusta.

No, onpahan jotain päällepantavaa johon mahdun! Nyt puikoilla onkin suklaamansikkaa...

868819.jpg

Elämme muuten mielenkiintoisia aikoja. Digiaikakauteen siirryttäessä meiltä loppui telkkarin tuijotus! Saas nähdä kuinka kauan menee ennenkuin perheestä joku ( kuka?) saa tarpeekseen ja ryntäämme telkkarikauppaan ostamaan jonkun megadigilaajajättilakanan. Tähän asti ollaan tihrusteltu matkatelkkaria ja nyt sekin on hiljaa. Varsin terveellinen koe nähdä kuinka ajankäyttö nyt muuttuu, neulominenkin tuntuu jotenkin oudolta kun telkka ei pauhaa vieressä. Ihan kuin joku ei olisi kotona.