Eilinen päivä oli töissä katastrofi. Ulkoinen kovalevy hyppäsi lattialle, tila tajuton ja on nyt ensiavussa saamassa sielunhoitoa. Kädet on kyynärpäitä myöten ristissä ja toivomme parasta. Siellä on vaan kaikki raakakuvat viime syyskuulta asti. Älkää kysykö oliko kaikista varmuuskopiot...

Mutta onnetar oli kuitenkin tässä taannoin Merrulin blogissa minulle suosiollinen ja tämä suloinen paketti hieman voiteli eilisiä murheita. Niin kaunis kortti ja paketti.

Paketin sisältä paljastui kauniit korvikset, joita osasin odottaakin, mutta kaikki muu oli ylläriä. Kaunis pieni pellavainen pussukka joka on vuoritettu herkällä pienikukallisella kankaalla, koristeena kirjontaa ja virkattu kukkanen. Ja lankaa! Tuota samaista, ylellistä Dropsin Silke Alpacaa, josta neuloin meidän kuopukselle jokinaika sitten Thorpen.

Kiitos Merruli. Paketti oli täyskymppi, aivan upea!

Sainpa myös tunnustuksenkin (lisäsin napin palkintokaappiin). Kiitos -Miu-! 
Jatkan tylsää linjaani olla jakamatta sitäkään eteenpäin. Ihania blogeja on vaan niin paljon että on ihan mahdoton laittaa niitä mitenkään paremmuusjärjestykseen.
Mutta käykääpä katsomassa tuota -Miun- palkittujen listaa, parin entisen suosikkini lisäksi löysin sieltä uusiakin tuttavuuksia, -Miun- omaa blogia unohtamatta.