Ilulta voittamani Bamboo-kerää olen ihaillut ja hiplaillut. Kerä odotti sitä "oikeaa" mallia ja niin vain viimeviikolla törmäsin blogimaailmassa Lankakomeron Lehtihuiviin. NAPS. Se oli menoa... Just tälläistä tarvitsen juuri nyt Mambotakin kaveriksi ja värikin sopii ihanasti.

935934.jpg

Lehtihuivi
Malli: Lankakomeron lehtihuivi - Yarn Closet´s Leaf Scarf
Koko: n. 15 x 120 cm
Lanka: SWTC:n Bamboo n. 80g
Puikot: 4 bambupuikot

Ihana malli, vaikkakin piti parin kohdan takia pitää ohjetta käsillä koko ajan. Huivin alkupää sisältää hirmuisen määrän virheitä, kyllä loppua kohti mallikerta alkoi kuitenkin jo hahmottua ja luistaa. Nyt menis pari näitä heti perään aika vauhdikkaasti. Varokaa ystävät ja sukulaiset, näitä saattaa löytyä Silmukatin joulupaketeista! Mistähän tätä lankaa sais lisää, kun en ole kovin innostunut tilailemaan ulkomailta?

Ompelukone ja saumuri huutelee nyt kutsuvasti prokkiksiin joita olen suunnitellut jo ainakin puolivuotta. Pitäis vain löytää ne koneet tuolta silitettävien pyykkivuorten takaa. Aloitan aina ensin siivoamalla rojut/pyykit pois ja kun parin päivän siivousurakan jälkeen vihdoin pääsisin koneille onkin monta uutta ideaa ehtinyt putkahtaa päähän. Ja sit ne ompelut taas jää.