Ehdin jo parissa blogissa hehkuttaa tämän mallin nopeutta ja helppoutta, kun neulojasisaret olivat tikutelleet omansa jo valmiiksi. Juu, helppo on ellei lukuunoteta miten hankalaa on päättää milloin ollaan oikeissa mitoissa. Ja nopeakin on ellei muistella miten mahdottoman pitkäveteisiksi hihat muuttuivat kun seuraavan projektin langat ilmestyivät polttelemaan koriin. Ja vaikken vieläkään ole päättänyt onko tuo vartalo-osa tarpeeksi pitkä. Lankaa on vielä yksi kokonainen kerä, jos purkaisi helman ja lisäisi pari kuviokertaa. Tuskinpa kuitenkaan tulee tehtyä.

No mutta on se ihana. Tykkään tosi paljon.

1838565.jpg

February Lady Sweater
Malli: Pamela Wynne (Ravelry linkki)
Lanka: Austermann Bambou Soft n. 480g
Puikot: 4 metallipyöröt
Muuta: Voihan *ISO KIROSANA* tuota lankaa! Niin pehmeää, upean himmeäkiiltoista, syvä ihana väri ja *#"^ nyppyyntyi kummallisesti jo neuloessa.

Malli oli ensimmäinen ylhäältä-alas lisäyksillä neulomani. Heti kun hoksasin miten helppo tuo on säveltää, tuli vaikka mitä uusia ideoita.

Erityiskiitos kuvaajalle, Niina-serkulle joka aupairaa meillä juuri nyt. Voi ei, kuvassa musta trikoopaita neuleen alla näyttää silittämättömänä ihan juuri narulta repäistyltä. Ja onkin sitä. :)
Tänään pitää työvuoron jälkeen saada vielä vauvanmyssy puikoille. Sukuun syntyi tänään puoliltapäivin uusi tyttövauva! Kiva syntymäpäivä, 20.08.2008. Päästään ehkä jo perjantaina tutustumaan vauvaan joten pitää puikoilla kiirettä.

Niin ja muistattehan että lauantaina taas neulotaan! Nähdään!