Hirvee väripuutostila päällä. Aivan akuutti, joka nurkka ja rätti näyttää niin valjulta ja ankealta. Nyt pitää saada väriä, vitamiinia ja lämpöä, nämä pimeät ja lyhyet illat imee muuten voimat ihan kokonaan.

Tomaattisadon jämiä kypsytellään nyt sisällä. Taskulampun valossa keräsin toissailtanan pakkasen alta pois. Kolme tarjottimellista makeita namiherkkuja.

Kevään Titityyn sukkalankaklubista sain tosi hempeää pastelliväristä Koigun sukkalankaa. Talutin vaihtoi sen kanssani hieman värikkäänpään versioon. Ihan ok lankaa ja ihan maltillisesti raidoittui.

BFF Socks
Malli: BFF Socks, Cookie A.
Koko: 37
Lanka: Koigu Painter's Palette Premium Merino (KPPPM), yht 76 g
Puikot: 2,5 mm KnipPiksin sukkikset
Fiilis: No joo, tulipahan tehtyä. Eiköhän nämä käytettyä tule.

Messumatkalta Keski-Suomeen saattaa tarttua erikoisia tuliaisia. Viikko sitten ammattimessuilla seuranani oli onnekseni hyvin "tärkeitä tarpeita" ymmärtävä kollega. Hän ei ollenkaan ihmetellyt miksi ensin etsitään lankakauppa ja sitten vasta messuillaan jos jaksetaan/ehtidään/muistetaan.

Titityyllä sattui siis totaalinen repsahdus. Fleece Artistin Trail Socksia ja Casbahin merinoa.

Värien puutostilaa olen lääkinnyt myös mm. ompelemalla mekkokankaastani tyynynpäällisiä ja hankkimalla tuikkulyhtyjä. Maalia ja pensseliäkin on heiluteltu ja ompelukone surrannut. Niistä kerron lisää myöhemmin.