Eilisessä (tiistai 9.1.2007) Aamulehden kulttuurisivuilla ollut pieni juttu sai minutkin hereille ja vilkaisemaan astiakaappiin. 90-luvun Arabian muumimukit ovat jutun mukaan nouseet keräilijöiden keskuudessa arvoon arvaamattomaan. Ensimmäinen kuppi nökötti Ukkokullan jäljiltä pöydännurkalla ja lisää löytyi astiakaapista. Saimme näitä kymmenisen vuotta sitten joululahjoiksi, itse en muista niitä ostaneeni. Olen niitä pitänyt "ihan kivoina" arkikuppeina, samaa Teeman mallia kun  löytyy kaapista kymmenittäin yksivärisinä.
Taidanpa nyt kumminkin nostaa kupit ylähyllylle, jutun mukaan kun mm. näiden tiettyjen "pienikuvioisten" arvo saattaa olla jopa sadan euron hujakoilla. Tuosta vihreästä mukista  kuulemma voisi pyytää jopa 130 euroa!

337177.jpg

Ja koska minusta pitäisi tulla viimeistään huomenna täti (synnytys käynnistetään), tässä valmiina vauvalle lähtevät sukat, lapaset ja jättipipo. Se oikeankokoinen myssy on kuulemma jo pakattu sairaalakassiin. Nämä pienet neuleet on niin kiitollisia neulottavia, valmistuvat samalla istumalla. Ja siinä istuskellessa on aikaa kehitellä nousevaa vauvakuumetta...

337178.jpg

Vauvan sukat ja lapaset
Malli: oma, sukissa tiimalasikantapää
Lanka: Regian villasilkkisekoite
Puikot: 2,5 bambut
Muuta: 40 silmukkaa molemmissa.