Lauantaina 15.11. klo 22.11. täällä täytetään kaksi vuotta! Joten kuten lupailin jo viimeksi, pidetäänpä sen kunniaksi pienet arpajaiset.

2039220.jpg

Minulla oli ensin ajatuksena kysellä teiltä blogini mieleisintä kuvaa. Koska valmiita neuleita ei tähän hätään valmistunut kuva-aiheeksi tähän postaukseen, nappasin tuon yllä olevan kuvan iloksenne jämälankakorin valikoimasta. Sitä kuvaillessa mieleeni juolahti kiusata teitä hieman enemmän ja lisätä vaikeusastetta. Tunnistatko kuvan langat?

Silmukatin synttäriarvontaan voit osallistua vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

1. Mikä on mielestäsi blogin paras kuva?
Ja lyhyet perustelutkin haluaisin tietenkin kuulla. Ja jos haluaa enemmänkin kehua, se on toki sallittua.
2. Tunnista yllä olevan kuvan langat. 
Nimeä langan nimi, merkki tai tekijä tms. Ei paineita, tehtävä on helppo! Vinkkinä mainittakoon että kyseiset langat esiintyvät tässä blogissa muuallakin ja eiköhän arpalippu irtoa vaikkei ihan kaikki arvaukset menisikään oikein. (Kuvasta löytyy suurempi versio Flickristä.)

Osallistumisaikaa on la 15.11. klo 22.11. asti. Vastaa kysymyksiin ja jätä blogi- tai meiliosoitteesi tai muu tunnistettava yhteystieto. Palkintopolitiikka on vielä linjaamatta, mutta eiköhän jotain järjesty.

- - - - - - -

Satu ojensi tänne hienon tunnustuksen. Olen otettu. Mutta koska olen myös ahne ja laiska, pidän moisen kokonaan itselläni, jemmaan sen kaappiini enkä jaa sitä sääntöjen vastaisesti kenellekkään.

- - - - - - -

Neuleista sen verran että tältä projektineulojalta on nyt karannut mopo käsistä pahemman kerran. On ISOA KELTAISTA, sukkaa, huivia, baskeria, pipoa, haalaria, boleroa, pikkupaitaa ja jos vaikka mitä puikoilla. Ja jotain uutta vaan tekis mieli aloittaa. Onneksi sentään lauantaina taas neulotaan. Jos vaikka joku noista keskeneräisistä hieman etenisi.