Iloista Ystävänpäivää!

Oli tarkoitus postata päivään liittyen uudesta pienestä neuleystävästäni ja hänen tekeleistään, mutta kortinlukija sanoi sopimuksen irti. (Aaarrggghhh, jo kolmas hajalla vuoden sisällä. Vaikka olenkin duunini puolesta niiden "hevijuuseri", pitäis niiden nyt ainakin vuodenpäivät kestää...Kaikki vekottimet tuntuu olevan kertakäyttöisiä.) No pikkuneulojan esittelen myöhemmin. Saadakseni kuitenkin kuvallisen postauksen, pengoin kuva-arkistojani. Tässä tunnelmaa vuodelta 2002 Kotkan asuntomessuilta (valitetettavasti ei muistissa tarkempia faktoja). On näköjään ollut Novitalla tuommoistakin valikoimissa, kuka vielä muistaa neuloneensa?

393476.jpg

Samalta vuodelta löysin myös näin raukean kuvan. Voi kun ehtisi itsekin päikkäreille tuon viltin alle lämmin kissa kainalossa.

393478.jpg

Edit: Unohtui vielä yksi valivali. : ) Tuo edellisen postauksen Teddykauluri venahti parin käytön jälkeen siten että muistuttaa lähinnä minihametta. Ottaa niin päähän etten viitti edes purkaa, mutta ostin uuden kerän, tällä kertaa sinistä ja ajattelin kokeilla vielä vähentää silmukoita uuteen versioon... Vai pitäiskö luovuttaa ja vaihtaa lanka? Toisaalta ei harmita koska nyt on toivoa että työnalla oleva teddytakki sittenkin mahtuu mulle kunhan venyttelen sitä tarpeeksi! :)