Onks teillä oma autoneule? Mulla on, tai oikeastaan oli. Nyt on keksittävä uusi kun nämä valmistuivat. Mallia näihin mieheni töppösiin katsoin Sukkasillaan-kirjasta ja lankana tämän puseron jämät, samalle käyttäjälle siis. Sukat pistin alulle jo joskus viime syksynä joten kovin pitkiä autoreissuja kyytiläisenä ei olla tehty kun nyt vasta sain valmiiksi. Töppöset on aika tömäkät, seiskaveikkaa kakkosilla ja melkein peltiä. Tarkoitettu pidettäväksi ohuiden puuvillasukkien päällä sisällä.

1464127.jpg

Töppöset
Malli: Kotitöppöset Sukkasillaan-kirja (Mitronen-Vilkkumaa, Tammi 2005), 
kärkikavennus omalla tyylillä. 
Koko: n. 42-43
Lanka: Novitan 7-veljestä
Puikot: 2 metallipuikot

On vähän sellainen neuleplääh. On ideoita ja tarpeita ja tekis mieli aloittaa jokin isompikin neule mutta vuorokaudesta ei löydy sellaista hetkeä että ehtisi keskittyä valitsemaan mallia ja lankaa, laskemaan tiheyksiä sun muuta. Lankakaupassa käyn välillä notkumassa jos siellä jokin nappaisi mutta ei. Näitä keskeneräisiä sitten tikuttelen aina pari kierrosta kerrallaan valmiiksi, hyvä tietysti näinkin. Kunhan seuraavaksi ehdin ompelen yhden kuminauhakujan saatte nähdä yhden liian myöhään valmistuneen vauvaneuleen. :)

Seuraavaan autoneuleeseen täytyykin hieman panostaa sillä kuunvaihteessa saadaan uusi auto. Eihän sitä ihan uudessa kaarassa voi mitään jämälankaneuleita tikutella. Pitäiskö etsiä oikein jokin "metalliväri" tai ainaskin joku nukkaamaton lanka...