Lahjottu on puolin ja toisin. Miehen täti täytti viikonloppuna pyöreitä vuosia ja neuloin lahjaksi Woolista Minttumaari-huivin, Rinsessapipon ja samalla valepalmikolla varustetut somikkaat. Vaikka hyvissä ajoin tuli lahjojen neulonta aloitettua, kiire pääsi yllättämään loppumetreillä. Sain neulottua edellisiltana puolilta öin, aamulla varttia ennen juhliin lähtöä päättelin vielä viimeiset sormikkaiden langanpäät, vauhdikas kuvaussessio ja paperiin kääräisy kun muu perhe jo istui autossa odottamassa. Päivänsankari ei ehtinyt avata pakettiaan juhlissa, joten en tiedä oliko mieleinen. Sormikkaiden sopivuus olisi kiinnostanut, itselläni on aika pienet kädet (7,5) ja tein oman koon mukaan hieman reilut.
Kuvaa vaalensin reilusti, jotta sain pintaneuleen näkyviin, muutenhan tuo tummansininen Wool on todella tummaa ja silmät olikin aika kovilla neuloessa. Mikään valo ei nyt tunnu riittävän.

966035.jpg

Minttumaari-huivi
Malli: Ullan Minttumaari
Lanka:  Novitan Wool, tummansininen
Puikot: 4 bambut
Muuta: harmi kun en muistanut mitata, mutta leveys pingotettuna ehkä n. 150 cm ja korkeus n. 80 cm. Ruutuja toistin 22 kertaa.

Rinsessa-pipo
Malli: Ullan Rinsessapipo
Lanka:  Novitan Wool, tummansininen
Puikot: 3 bambut

Rinsessa-sormikkaat
Malli: Oma, rinsessapipon valepalmikkoa ja peukalokiilaan kokeilin Villapallon Ruskakäsineiden kiilaa
Lanka:  Novitan Wool, tummansininen
Puikot: 3 bambut

Langankulutus kaikkiin näihin kolmeen n. 260 g.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ja sitten itsesaamiini lahjuksiin. Torstaina myöhään iltapäivällä huomasin postiauton kurvaavan ylimääräisen kerran postilaatikollamme. Oli pakko lähteä tarkistamaan ja mitäs sieltä löytyikään! 

966033.jpg

Famun blogiarvonnan palkinto: Stepin sukkalankaa (erittäin ajankohtainen, pääsee pian puikoille), itselleni uusi lehtituttavuus Sabrina neuletrendit, virkattu pussukka ja Famun käyntikortti eli orvokkipannulappu, suklaanappeja, kortti ja tämä...

966031.jpg

todella koskettava pikkiriikkinen suojelusenkeli "Angel of Love". Kiitos Famu, tämä kosketti erityisesti nyt kun tuossa vatsanahan alla kutittelee oma pikkuinen käärö. Kunhan saan hoitopöydän hankittua, tämä pääsee sinne kunniapaikalle.

Illat hujahtaa ulkona haravan varressa ja onneksi varhain pimenevä ilta armahtaa ja ajaa sisälle neulomaan. Ristiselkä huutaa jo armoa, mutta loppuviikoksi on luvattu mahdollista lumisadetta!