Sisältää sekalaista lätinää.
Ekan adventin kunniaksi ripustettiin Neidin askartelemia tähtiä ruokapöydän koristukseksi.

2106300.jpg

2106303.jpg

(Piparkakkumuottikoristeet Taito Shopista Tampereelta)

Viikko sitten pääsi ensimmäinen jouluvalo ikkunaan, loput kaivetaan esille itsenäisyyspäivänä. Tämän tähden hankintaa olen tehnyt usean vuoden ja nyt pläjäytin ostaa. Kokonaiset 8 euroa, tähti + lamppusysteemi Cittarista.

2106307.jpg

Tämä on päivän ykkösuutinen: Meillä kävellään! Päivän enkka 9 askelta. Äiti vaan ei ehdi aina paikalle kameransa kanssa...

2106324.jpg

Neulerintamalla blääh ja puuh.
Tuo onneton Rowanin Cocoonista aloitettu baskeri valmistui eestaas purkamisen ja neulomisen jälkeen siitä vaivaisesta nökeröstä. Kuvatessa tajusin että se on ihan karmea. En taatusti pidä sitä koskaan joten purkuun.

2106299.jpg

Aloitettu on lapasesta karannut määrä erinäisiä neuleita ja virkkauksia. Joistain pitäis tulla jotain ennen joulua. Vauva kiskaisi hahtuvakerän kyljestä nyrkillisen hahtuvaisia pätkiä, joten onpa mielenkiintoista jatkaa lapasten neulontaa pätkityllä kerällä...

2106297.jpg

Ja bonuksena kuva eräästä salaisesta (ja usein yöllisestäkin) paheestani.

2106323.jpg

Satu, tämä kuvavaihtari on sinulle. Leppoisaa joulunodotusta ja ota nyt vaan iisisti ja lepää! 

Mun tarttis tänään saada vielä tehtyä yks työvuoro (Kumma juttu kun työt ei edisty vaikka kuinka bloggaa?), täytettävä ja viriteltävä joulukalenteri huomisaamuksi ja uusi silitettävien pyykkikasakin kutsuvasti odottaa.