Tämän kevään villitys tuntuu olevan nämä isoäidin neliöt, niin monessa blogissa niitä nytkin virkkaillaan. Kaivoinpa esiin itsekin viime kesänä aloitetun, ilmeisesti ikuisuusprojektiksi jäävän hommani.

474068.jpg

Muutaman neliön jälkeen innostuin niin, että halusin tytön uuteen prinsessasänkyyn tästä päiväpeiton. Heinäkuun helteissa neliöitä tehtaillessa tuli niin hiki, että suunnitelma kutistui nojatuolin uudeksi kuosiksi. Vaari kun toi tytölle Sotka-mallisen kirkaanpunaisen lasten nojatuolin, joka ei oikein istu meidän vintage-henkiseen sisustukseen... ; ). Mun käsiala on virkatessa tosi tiukkaa, nämä neliöt on aika tanakoita.

Irtoneliöitä on pitkin huushollia lelulaatikoissa, neulekorien pohjilla. Olen virkkaillut Tennessee-neliöitä pitkin talvea neulomusten välissä välipaloina. ja tyttö realisoi niitä sitä mukaa leikkeihinsä, ovat milloin patalappuja, milloin mitäkin. On onneksi jo hyvällä mallilla, parikymmentä neliötä enää. Nää on kivoja tehdä, nyt tekisi mieleni näistä patalappuja omaan keittiööni.