Ensin tärkeinpään eli arvontaan.

Kiitos kaikille osallistujille, äänestysprosentti oli huikea lisätehtävistä huolimatta!

Lankojen tunnistus tuntui olevan helppoa kuin heinän teko, varsinkin jos ei ihan ensimmäisenä ollut osallistumassa :). Eli Novitan Bambua se eka on, moni senkin tunnisti. Toka lanka on Ilun silkkibambuvillaa ja kolmas Fleece Artist Merinoa.

Mieluisimman kuvan äänestyksessä täysin ylivoimaisena voittivat kuvat tyttären keltaisesta takista. Kuvat ovat onnistuneita omasta mielestänikin. KIITOS kaikista kehuista! Ne ilahduttivat kovasti. 
Siviiliminästä voisin paljastaa sen verran että heilun kameran kanssa paljon myös ammatikseni, joten oma rima on aika korkealla täällä julkaistavien suhteen. Tosin blogikuvat tulee aina napattua vähän "vasemmalla kädellä" ja kiireellä duunitöihin verrattuna, vapaa-ajalla keskityn pieteetillä mieluummin siihen itse neulontaan.

Synttäriarvonta suoritettiin juuri ja onnettarena toimi tytär Neiti K.

2066735.jpg

Ekaks vähän sekoitellaan...

2066737.jpg

sitten kiposta nousi... .K:n lappu! ONNEA!
Neulontaista tulikin juuri pehmeäpaketti tännepäin, nyt saat paluupostia kun laittelet osoitetta. Meiliosoitehan sinulla jo onkin. :) 

- - - - - -

MESSURAPORTTI osa 1.

Messuille lähdettiin Tyrvään seudun neulojien edustuksella yhdessä Katjan ja Outin kanssa. Kiitos Katja kyydistä! Pirkkahallissa oli tuttu tunnelma katossa jo puolilta päivin kun syöksyttiin sinne sekaan.
Itselläni taitaa olla jokin outo "plääh"-vaihe menossa, koska ei oikein mikään lanka napannut. Ei tullut sellaista "pakkosaada"-fiilistä. No sehän ei suinkaan tarkoita etteikö jotain tullut ostettua, tuli toki.

Siinä hässäkässä sattui kuitenkin yksi todella paha moka. Vaikka joka vuosi olen siellä käynyt, arvioin messuaikani ihan väärin enkä ehtinyt kiertää edes isompaa hallia kokonaan läpi kun piti jättää leikki kesken. Siskolikka oli tulossa käymään Savosta ja tarkoitus oli hieman virkistäytyä yhdessä Tampereen hulinassa. Myöhästyin messulähdössä jo yhdestä bussista, syöksyin seuraavaan ja istuin alas. Ja silloin tajusin jotain ihan kamalaa.

... Olin unohtanut ostaa arvontapalkinnot!

Messuraportin osa 2 julkaistaan huomenna.