Perjantaina omat, toisten ja universumin asiat tuli taas puhuttua ja puitua raiteilleen. Sain messuseuraa hyvästä ystävättärestä, jonka kera yleensä messuilemme ammattimme puitteissa mutta tällä kertaa pääsimme tuulettumaan ihan ilman työrasitteita. Olo oli illalla kotiutuessa väsynyt mutta onnellinen, ääni pulputtamisesta käheä ja lompakko kevyt. Messusaalis tuntui lauantaiaamun valjetessa valtavalta, vaikka melkein kaikki on etukäteen harkittuja ja suunniteltuja ostoksia. Jos olisin pieni lapsi, kieriskelisin näiden kanssa lattialla ja hihkuisin onnesta.

1068246.jpg

Onneksi tuossa lankavuoressa on myös messuilla kanssani olleen ystävättäreni tilaustyö, joten tiedän mihin upottaa puikot ensimmäiseksi. Hän löysi itselleen punaisen huopahatun ja siihen Priiman osastolta täydellisesti väreiltään sopivaa huivilankaa (Fusion). Minä lupasin neuloa huivin joululahjaksi, jotta sain nuokin langat puikoilleni. Nyt vain pitäisi päättää millainen huivista tulee.

Tänään aamulla selailin toisten "messuraportteja" ja huomasin että olen (ilmeisesti juoruamiseen keskittyneenä) missannut monta mielenkiintoista lankaosastoa vaikka kaikki mukamas kierrettiin.  Messutungoksessa olin tunnistavani ainakin Vilman, ehkä Jaanan (?). Myös Angorinan osaston huomasin. Näytteilleasettajissa oli mukana pari asiakastani ja yhteistyökumppania, joiden kanssa tietysti vaihdettiin kuulumisia. Myös Pirreä oli tarkoitus moikata kerrankin livenä, mutta missasin osaston kierroksella ja lopuksi en enää jaksanut kassien kanssa lähteä pikkuhallista etsimään. Virtuaalivilkutukset sinne kuitenkin! 

Mutta sitten asiaan. Lauantai-aamuna vihdoin raapustin arvontaan osallistujien nimet paperilapuille, laput pipoon ja aamupalalle kokoontunut perhe toimi virallisina arvonnan valvojana. Esikoinen nosti voittajalapun ja siellä luki:

1068244.jpg

ONNEA ILU!
(Viralliset valvojat hieman epäilivät vilunkia, kun kävi ilmi että allekirjoittanut voitti itse Ilun arpajaisissa kesällä, mutta tarkistuksen jälkeen kaikki totesivat yksimielisesti arvonnan sujuneen täysin satunnaisen arpomisen mukaisesti.)

Pistäppä Ilu osoitteesi tännepäin...

Kiitän kovasti arpajaisiin osallistuneiden kommenteista. Palaan asiaan seuraavassa postauksessa...