Tälle neidille uppoaa kaikki mitä vain äiti puikoiltaan pudottelee. Takki on kiva vaikka aika reilusti tuli kasvunvaraa metriselle tytölle. Taitaa mahtua vielä ekaluokallakin. :)

1880178.jpg

1880149.jpg

"Äiti, ooks mä tässä nyt niiku pikkumyy?"

1880164.jpg

Tytön takki
Malli: Novita Syksy 2008, malli nro 57 by Minna Metsänen
Koko: 110 cm
Lanka: Novitan Isoveli n. 485g
Puikot: 5 bambupyöröt
Muuta: Kiva, nopea ja helppo malli.

Ohjeessahan oli lankana Novitan Mambo. Se vaan ei oikein mun puikoilla juokse, narskuu liikaa. Kaivelin paikalliset lankakaupat läpi ja yritin etsiä vastaavaa, mutta mitään kivaa väriä ei löytynyt. Päädyin lopulta Isoveljeen, johon minulla on ollut täysin perusteeton ennakkoluulo. Olen kiertänyt sen kaukaa siitäkin huolimatta että tykkään seiskaveikasta. No, hyvin juoksi veljmies vitosen puikoilla, eikä tehnyt edes yhtään tiukkaa vaikka ne vitosen puikot on ehdoton max. minulle. Löytyi vielä niin passaavat napitkin, sopivat tyyliin.
Sekin on aika erikoista, että täällä näette jotain keltaista. Se taitaa olla minulle se oudoin väri, löytyy todella vähän. Mulla onkin tänä syksynä menossa "Operaatio keltaisen kesytys", tarkoittaa lähinnä lasten vaatetusta. 

Nyt neulon vauvalle sukkia. Ressun varpaat on ollu ihan jäässä näillä syysviimoilla eikä entiset oikein pysy vauvan vauhdissa mukana.