Tätä pimeyttä olen narissut jo niin kauan että olkoon. Mutta tänään on oltu kuin huppupäässä, ei päivä voi tästä enää synkistyä. Ensimmäisen adventin kunniaksi vaihdoin kuitenkin parit verhot ja ripoteltiin jouluvaloja sinnetänne.

Vaikka vettä on satanut tänään oikein lotisemalla, kai ne pakkaset joskus vielä tulee. Niitä odotellessa neidille messuilta napatuista Katia Peruista muhkea perushuivi, patenttineuletta.

Hattarahuivi
Malli:  patenttia eestaas jokusella silmukalla
Lanka: Katia Peru, 2 kerää vaaleanpunaista
Puikot: 5,5
Muuta: Niin pitkän neuloin kuin kahdesta kerästä riitti. Suunnilleen sopiva tuli, menee kahdesti kaulanympäri.

Yhdet Noropolkkaritkin ois raportoitavaksi, parhaillaan just jalassakin. Mutta tuli niin epätoivoisia kuvia kun pimeässä yritin kuvata että kokeilen jokupäivä paremmalla valolla. Näkis vaan.

Ja ompelukone on surrannut ja kaikenlaista väkerretty, on näet joulu tulossa jos ette vielä ole kuulleet.

- - - - - - -

Ja enpäs ole unohtanut vaikka varmaan jo niin luulitte! Tänään sain itseäni ja neitokaista sen verran patisteltua virallisiin arvontahommiin että saatiin pienelle arvontapalkintopaketille uusi omistaja. Virallisena valvojana toimi Marakattiosaston edustaja (vihreä hiha vilahtaa kuvissa ja yrittää auttaa).

Ja rumpujen päristystä, voittaja on...

Helmis!

Onnea voittajalle!  Jaksaakohan voittaja odottaa palkintoaan lauantaisiin liigapikkujouluihin vai kiikutetaanko paketti kotiinkuljetuksella lähipäivinä perille?