primavera = kevät

Niinhän siinä helposti käy että kun aloittaa keväällä sukat, niin ne on syksyllä valmiit. No heinäkuuta se taisi olla, mutta kumminkin. Eikä tullut hyvää vaikka hitaasti teki. Mallikuvio on tosi kaunis, mutta puikot ois voineet olla pienemmät ja kantapää erilainen, eivät oikein istu napakasti omaan jalkaan. Kuvio on tosi helppo muistaa ja lopputulos hillityn tyylikäs olematta kuitenkaan tylsä.

1915757.jpg

Primavera-sukat
Malli: Primavera by natalja
Lanka: Zitron Trekking Pro Natura
Puikot: 2,5 Knitpicks sukkikset (Olis voineet olla 2,25)
Muuta: Kantapäästä tuli omituinen lörppö. Ohjeen mukaan neuloen siitä tuli liian korkea ja löysä, ja tajusin sen niin myöhään etten enää viitsinyt purkaa. Muuten kantapää oli ihan nätti. Itselle muistiin että seuraaviin kantalappuun joustinta ja vähemmän kerroksia!

1915755.jpg

Menna Huu varoitteli langasta, ei kestä kulumista. Arvatkaapa kenellä sitä on tietenkin useampi kerä eri väreissä hamstrattuna. Ensi jouluna taitaa meidän perheellä olla pelkkiä bambuisia unisukkia pehmeissä paketeissa...

Ja tottakai pitää esitellä sukkien kanssa uudet syksymonot. Paikallisessa kenkäkaupassa ne oli alessa pari päivää ja meikä tietenkin ryntäsi sinne kaasu pohjassa hamstraamaan. Ukkokullalle selitin että ensi kevääksi ostin. (ja toivon ettei se enää keväällä muista niin saan taas hankkia uudet.) 
Lämpimästi noita suosittelen. Keväällä hankittuja olen pitänyt koko kesän, enkä muita jalkaani laita kuin pakon edessä.