Villavaippahousujen neulomisesta olen haaveillut kauan ja oikein pidätellyt itseäni... Niitä kun on kaapissa ennestäänkin, ensimmäiset hankittu ja neulottu jo vuonna -96. Nyt kuitenkin hahtuvan puutteessa nappasin kauppareissulla mukaan pari Huopasta ja päätin kokeilla onnistuuko homma niillä. Ainakin lanoliinikylvyn nämä tarvitsevat. Pääsen kokeilemaan vasta joulun jälkeen, onko muilla kokemusta huopasesta näissä vaippahousuissa?
Kunhan pääsen hahtuvakauppaan, joka tapahtuu viimeistään syksyn messuilla, luulen ettei hetkeen tässä blogissa muuta nähdäkkään kuin vaippaa toisen perään.

849045.jpg

Villavaippahousut
Mallit: Ottobren malli ja Kestovaippainfon sivuilta
Lanka: 2 kerää Novitan Huopasta
Puikot: 5 bambupyöröt ja sukkapuikot
Muuta: Pikkunöttönen jäi oranssia, vihreä meni kokonaan.
Noihin "ei raidallisiin" ajatellin kokeilla pepun puolelle neulahuovutusta, kunhan saisin ensin päätettyä minkä kuvion huovuttaisi.

849044.jpg

Sillä välin kun vajaa kilo Mamboa pingottuu, puikoilla jotain tälläistä josta tytär kysyy joka ilta "joko ne on valmiit?". Eli tulossa tarpeeseen, kerron tarkemmin kun saan valmista.

Ja tämmöisen sain! Olen ihan hämmentynyt moisesta. Kiitos Susa!

849061.jpg

Kiitos kaikille kommentoineille lämpimästä myötäelämisestä. Hautajaiset olivat ainakin itselleni erityisen koskettavat vaikken erityisen läheinen isäni kanssa ollutkaan. Isäni ystävät ja sukulaiset muistelivat isääni niin lämpimästi etten muista moista ennen hautajaisissa kuulleeni.

Ja vielä on nolona tunnustettava että huomasin vasta pari päivää sitten laskurini raksutelleen jo aikapäiviä sitten kymppitonnin rikki. Olin aiemmin suunnitellut pitäväni jotain arvonnantynkää, mutta ohi meni. Mutta lupaan palata asiaan myöhemmin, jahka pääsen täydentämään muutenkin varastojani...