Niin paljon mahtuu päivään kesäiseen. Kuten kiertelyä kirpparilla. Vilenin Sulo pääsi kampittamaan pätkärääkätyn Fiesta-pussillisen kohdalla vaikka värit oli niiiiiin kasarit. Kun käyttää teininä tuon värisiä vaatteita, ei niihin enää oikein keski-iän kynnyksella osaa suhtautua vakavasti.

No lanka-addikti keksii kyllä selitykset. 12 kerää melkein ilmaiseksi, eihän niitä voinut sinne jättää. Ja kun ihan pikkuisen vaan ostaa kaveriksi esim. valkoista Samosta, siitähän virkkaa vaikka jonkin kivan pikku torkkupeiton. Vaikka sillai vasemmalla kädellä muiden neuleiden välissä. Itsepetos ei haiskahda edes siinä vaiheessa kun raahaa toista kiloa sitä valkoista ja pari muutakin väriä Samosta mieheltä salaa kellarin kätköihin.

1776207.jpg

Ikuisuusprojekti siis jo syntyessään.

1776180.jpg

Oikealla kädellä neulotaan tätä. Ei taida hirveesti esittelyjä kaivata, sen verran on ahkeraan blogistaniassa näitä viime viikon esitelty. Vielä pikkuisen helmaa ja hihat. Pitäis varmaan jo pikkuhiljaa päättää mikä pituus olisi hyvä...

1776177.jpg

Ja välipalana Primaveraa ProNaturasta, joka yllätti raidoillaan. Se väri näytti niin tasaisen harmoniselta kerällä! Oli ihan pakko saada sukat puikolle että pääsin testaamaan uusia KnitPicksejäni. On ne ihanat, haisevat vain alkuun karmealle.

Vaikka varsinaiset kesälomat onkin jo ohi, lasten lomat ja kotona olo jatkaa lempeitä kesätunnelmia. Kun vauva on päikkäreillä, en säntääkään töiden pariin vaan plärään blogeja ja ryystän kahvia. Tytär vieressä askartelee omiaan ja syö mun mansikkaviineristä mansikat.

1776220.jpg

Mutta ollaan me väliin ahkeranakin. Pihalta on korjattu jo satoakin ja helteellä on mukava pyykätä ulkona.

1776221.jpg

Viime lauantaina neuloimme taas, pienellä mutta mukavalla porukalla. Uusin neulojatuttavuus löytyikin ihan naapurista, terveiset T:lle! Ja kiitos postista, kyllä nyt alkoi lankamatka houkutella. Kunhan tuo tissitakiainen vieroittaa itse itsensä, tämä äiti tilaa lohdukkeeksi itselleen liput lankamatkalle.

1776218.jpg

Ihania, lämpöisiä kesäpäiviä lisää meille kaikille!

1776213.jpg