Joskus käsiinsä saa todellista herkkulankaa ja se on heti saatava neulottua ja jotain ihanaa itselle tietysti. Omat herkkuni tipahtivat eilen puikolta ja ovat olleet siitä asti käytössä. Kiitos Markka vielä kerran! Nää on mulla nyt ihan ykköset, tuo väri on ihana!
(Neuloin näitä eilen Lankaliigassa ja ilmassa oli havaittavissa pientä kadehdintaa!)

Markannappi-sukat
malli: oma
Koko: oma eli 37
Lanka: Markkalankaa yht 82 g.
Napit: Markka
Puikot: 3:n KnitPiks-sukkikset
Muuta: Silmukoita 52, "nappilista" nurjaa.

Palkintokaapista kuuluu suorastaan kolinaa kun sinne on tipahdellut taas prenikoita. Kesän lapsi muisti peräti kahdella mitalilla ja haastoikin samalla. Kyllä minultakin riippuvuuksia löytyy, tässä lyhyesti muutama.
1. Netti ja blogit, ilman voi olla vain jos on ihan pakko.
2. Perhe ja lapset, riippuvuus molemminpuolista.
3. Työ/yritys, minuuden jatke ja jollain se perhekin on elätettävä ja langat ostettava.
4. Sauna, minulle miltei pyhä paikka rentoutumiseen.
5. Luovuus, kädentaidot ja itseilmaisu, pakko siihen tekemiseen.

Pokaalit pidän ittellä, edelleen olen ahne.

Helmiskin paiskasi kuvahaasteella:
Tehtävä:

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Minulla sattuneesta syystä kuvia on paljon. Monella koneella ja kovalevyllä, sadoittain poltettuja levyjä, erilaisia gallerioita... Mutta onneksi näitä omia kuvia, joita on lupa julkaista, on sentään jotenkin hallittava määrä. Neljäs kuva oli sellainen jota en voi näyttää (kummityttö synttäreillään minulle vieraampien kavereidensa kanssa) mutta heti seuraavassa julkaisuvapaassa kuvassa Neiti on viime kesänä aamupalalla keittiössämme. Siinä oli samalla joku leikki menossa, ei huomannut olleenkaan kameran kanssa hääräävää äitiä.

 

Tämä haaste on tainnut olla jo niin monella, etten laita tätäkään eteenpäin.

Tuo meidän Neiti on aikamoinen tättähäärä. Tänä aamuna hän löysi joskus viime talvena Tovesta neulomani balleriinat. Ne eivät oikein onnistuneet odotusten mukaan ja huovutuksen jälkeen jäivätkin jonnekin laatikon pohjalle lojumaan. Nyt tyttö ilmoitti leikkivänsä tänään balleriinaa ja tarvitsevansa niihin napit. Tyttö etsi napit itse ja ompelikin ne! Äidin apua tarvittiin vain hieman langan neulaan pujottamiseen ja napin kohdistamiseen. Niin ja kuvaamiseen ja bloggaamiseen, koska "nää pitää saada sinne tietokoneelle". Ei taida kovin montaa vuotta mennä kun tuolla neidillä on oma kässäblogi. Tyttö täyttää viikon päästä 5 vuotta.