1055559.jpg
Kymmenvuotias poikani innostui viimetalvena äidin neulomisesta niin
että halusi myös opetella neulomaan. Tähän pariin tiukkaakin tiukempaan
neulottuun senttiin mahtuu intoa, tunteja, hikeä ja suuria suunnitelmia...

Toissa kesänä, joskus heinä-elokuussa eksyin erään ruokablogin kommenttilinkin kautta ensimmäisen kerran neuleblogiin. (Valitettavasti en enää muista ihan tarkkaan näitä kyseisiä blogeja.) Ja niin aukesi ihan uusi maailma ja imaisi hetkessä mukaansa. Syksy menikin blogistanian tarjontaan tutustuen, monia blogeja lueskelin oikein urakalla läpi ja samalla omat puikot viuhoivat.

15.11.2006 klo 22.11. julkaisin ensimmäisen oman postaukseni tässä osoitteessa ja kuluneen reilun vuoden aikana olen luultavasti neulonut enemmän kuin koko aiemmassa käsityöhistoriassani yhteensä.  Myös vastaanotto ja kommentointi on ollut todella kannustavaa, vaikka itse olenkin aika laiska kommentoimaan vastavuoroisesti. Kiitos inspiraatioista ja vinkeistä neuloville ja käsistään käteville kanssabloggaajille!

Nykyisin on omalle suosikkilistalle ilmestynyt höysteeksi myös useita lifestyle- ja sisustusblogeja. Omia postauksia rustaillessa jäänkin usein miettimään, pidänkö blogini tiukasti neule- ja käsityöaiheisena, vai antaisinko aiheen rönsytä enemmän. Mitä olet mieltä sinä joka täällä piipahdat? Entä haluaisitko tietää minusta tai blogin nykyiseen sisältöön liittyvästä jotain tarkemmin/enemmän? Myös muut kommentit ovat tervetulleita! 

Julistankin täten blogini 1 v. synttäriarvonnan alkaneeksi.
Osallistua voi vastaamalla yllä esittämääni kysymykseen yhteystietonsa kera tämän postauksen kommenttilaatikkoon.
Osallistumisaikaa to 15.11. klo 22.11. asti. Arvonnan palkintona tuliaisia Kädentaidot-messuilta.

Edit: Voi hyvää päivää taas näiden kirjoitusvirheitteni kanssa...