Jep, hengissä ollaan. Ja vieläpä erittäin POSITIIVISSA merkeissä. Parin kuukauden blogitauko on mennyt lähinnä armottoman väsymyksen ja pahoinvoinnin merkeissä, mutta nyt elämä jo enimmäkseen hymyilee ja jaksan taas innostuakin jostain. Jouluun pitäisi jaksaa odottaa, arvatkaa tuntuuko sinne olevan aikaa vielä valovuosia!

Kovin vähissä on ollut neulomukset. Isoäidin neliöitä olen satunnaisesti tehtaillut, mutta vieläkään niitä ei ole tarpeeksi tuolin päällistä varten. Blogeja olen miltei päivittäin plärännyt, mutta kommentointiin ei voimat juuri ole riittäneet. Kunnes eräänä päivänä...

...osallistuin muutamaan arvontaan ja kuinkas kävikään! Ihka ensimmäinen blogiarvontavoittoni paukahti Ilun blogissa. Ja katsokaas mitä herkkuja sain palkinnoksi!

773116.jpg

Kiitos Ilu! Nämä kaikki nappasivat ja varsinkin tuo Bamboo puhuttelee ja lujaa. Iiiihana väri! Siviaa meinaan ostaa lisää, tiedossa on lähiaikoina reissu Hämeenlinnaan...lallalllaaa! Myös suklaa puhutteli aika kuuluvasti, olen näet raskausdiabeetikko. (Ettehän kerro neuvolan tädille, että maistoin ihan vain pari pienen pientä palaa.) 
Ja huomaattehan hauskan kortin. Ilu laittoi terveisiä pelottavalla esimerkillä ikääntyvistä bloggaajista...

Jotain pientä on kuitenkin valmistunut loman aikana. Olin ostanut isoäidin neliöitä varten vahingossa kerän luonnonvalkoista Tennesseetä, ja tuhosin sen koukuttamalla pari tälläistä pussukkaa. 

773114.jpg

Ajatuksena oli laittaa ne tulevalle vauvan hoitopöydälle pikkutavaroita varten, mutta arvatkaa maltanko odottaa jouluun asti. Hetihän ne pääsivät käyttöön.

773112.jpg

Ja koska sattuneesta syystä tyttärellä on vauvaleikit olleet aika pinnalla viime aikoina, eräs vauvanukke piti pelastaa nutun ja pipon puutteesta. Kuvaushetkellä tosin asusteisiin oli pukeutunut eräs pupujussi. Langaksi löytyi jämäkeriä, Palmaa ja Sandnes Lanettia. Pipo on vauvan peruspipon idealla ja nuttu ihan säveltämällä.

773117.jpg

Tällä hetkellä puikoilla on Seitsemää Veljestä, mukavaa ja joutuisaa neulottavaa. Novitan syksynumeron mukana tulleessa liitteessä oli ensimmäisenä mallina mukavan näköinen miehen peruspusero ja koska sellaiselle on kuulemma tarvetta joten eikun puikoille.